Skip directly to content

gertjan1992

Me

My Comments

Om te beginnen zal ik niet heel cliché gaan zeggen dat ik Trey zijn grootste fan ben, want hoe kan je nou weten dat je de ''grootste'' fan bent? Maar er is één ding is waaraan ik niet hoef te twijfelen, en dat is mijn grote liefde voor Tremaine. Het liefst geniet ik op elk moment van de dag van zijn stem in mijn oren met zijn gevoelige, party, maar bovenal sexy nummers. Ook al ben ik als mannelijke fan in de minderheid, he still makes my panty drop.

Ik respecteer hem als artiest omdat hij niet zoals de meeste artiesten van tegenwoordig met commerciële dance beats aankomt maar juist trouw bij zijn R&B roots blijft, en met wat we tot nu toe van Chapter 5 hebben kunnen horen kan er gezegd worden dat hij dit nog steeds is blijven doen. Daarnaast is hij één van de beste mannelijke performers, in tegenstelling tot alle andere artiesten heeft hij geen dansers om zich heen nodig om een goeie show neer te zetten. Alles wat hij nodig heeft is een microfoon, een licht en natuurlijk zijn live band en hij weet hele zalen ondersteboven te zetten.

Naast mijn liefde voor zijn muziek heb ik ook een enorme crush op Trey als persoon, hij is één van de knapste mannen die ik ken in me leven. Daarnaast laat hij altijd blijken hoe erg hij van zijn fans houdt en is hij altijd super spontaan en grappig.

Als ik Trey mag interviewen zal ik er voor zorgen dat ik interessante en leuke vragen zal stellen die alle fans van Trey zullen boeien en natuurlijk zal ik Trey zeker niet vervelen!!

On: Aug 07, 2012
gertjan1992's picture
Country: 
Netherlands

shop