Skip directly to content

ShaniquaHeartNeverson

Me

My Comments

I LOVE TRIGGA TREY <3 Ik volg 'm al sinds het begin van zijn carrière en ik ben al vanaf dag 1 een grote fan. Ik weet niet hoe ik mijn liefde voor Tremaine kan omschrijven, de liefde gaat mijlenver. Veel artiesten tegenwoordig proberen naast hun originele genre een commerciële weg in te slaan door bijvoorbeeld meer dance nummers te gaan maken, Trey doet hier niet aan mee en dat vind ik geweldig. Zo behoudt hij zijn originele en waardige fanbase, ik ben super trots om mezelf een Trey stan te kunnen noemen. Zijn gevoelige, sexy stem is zo fijn om naar te luisteren. Ik heb al veel concerrten van 'm mogen zien maar mijn grote droom is toch echt om nog een keer met 'm te kunnen spreken EN DIT IS MIJN KANS. Alsjeblieft, laat mijn droom uitkomen.
Niet alleen z'n stem is sexy maar hij zelf ook, hij is echt m'n dream husband, hij is perfect. Heel m'n kamer hangt vol met z'n posters. We invented sex <3 Ik val in slaap terwijl ik naar 'm kijk en zo word ik ook weer wakker. Ik wil hem laten weten hoeveel ik van 'm hou en hoeveel hij voor me betekent, en dit is voor mij de ultieme kans. Er zijn ontelbaar veel vragen die ik aan 'm wil stellen en kan niet wachten om hem te interviewen.
Alle fans verdienen deze kans, want de fanbase is zo geweldig en hecht. Maar natuurlijk hoop ik dat ik het win want dat zou mijn leven echt compleet maken, ik ga huilen, schreeuwen, gillen, echt ALLES.
XXX SHANI

On: Aug 07, 2012
ShaniquaHeartNeverson's picture
Member name: 
SHANISONGZ
About Me: 
Biggest Trey fan from Holland <3 Makes my panty drop!
Country: 
Netherlands

shop